Quan temps inverteixes en “tocar” al teu consumidor?

En aquest canvi de paradigme que suposa traslladar el poder del mercat al consumidor, es proposa la connexió en xarxes, la col·laboració entre tots per desenvolupar les solucions i els productes que aniran al mercat, a banda de la utilització de la investigació, per confirmar opcions o execucions.

Kevin Roberts, autor del llibre “Lovemarks” ens proposa: al món actual hem de “pujar muntanyes”; “anar a la selva, no al zoo”  i “pensar com un peix”, com la forma adequada d’entendre al nostre consumidor actual. És a dir: necessitem desenvolupar una visió més àmplia del que ocorre fora del nostre despatx, de les nostres oficines, del nostre negoci, fins i tot fora del que passa en el nostre sector;  anar al mercat i sortir dels despatxos per veure físicament i experimentar el que els nostres consumidors fan quan compren i pensar com ho fa el consumidor per poder entendre-ho.

Consells:

  • Posi’s sabates còmodes i surti al mercat: visiti als seus consumidors, als consumidors dels seus clients, i inverteixi no menys del 25% del seu temps amb els seus consumidors.
  • Demani i deixi a la seva agència d’investigació que li proposi noves formes d’investigació i de conèixer als seus consumidors en el que fan fora del seu mercat.
  • Porti’s al mercat a les persones que teòricament no tenen res a veure amb el consumidor (director de producció, director financer, etc.) no és possible tenir una companyia orientada al mercat si tots no entenen ni saben el que és el mercat, els clients i els consumidors.
Anuncios

Tu comentario será bienvenido.

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s